Rotary Aas

Onlangs is in de Karper de Rotary aas verschenen, waarin Chris Gabriele en Eino Gangelhof ingaan op de vraag: “Maar zijn al die boilies nou wel zo goed voor de karper?” Nu hij inmiddels bij iedereen op de mat ligt, willen wij dit artikel graag met jullie delen.

DK88_42-49_Rotary

KWO Tips & Tricks Aas deel 2

KWO Tips & Tricks Aas deel 2

De eerste Tips & Tricks van Chris Gabriële deed flink wat stof opwaaien en nu is het tijd voor nummer twee. Kort samengevat gaat dit artikel over ‘attractie’. Hoe neemt de karper waar en wat kun jij doen om je aas een hogere attractie te geven en wanneer zet je dit in?

KWO Tips & Tricks aas deel 1

KWO Tips & Tricks aas deel 1

Aas… er is geen onderwerp in de karpervisserij waarover zoveel onzekerheden en twijfels bestaan. Chris Gabriele is een oude bekende van KWO op het gebied van aas. Deze eigenaar van CG Baits zal regelmatig op KWO gaan bloggen over dit onderwerp. Van boilie tot particle en van ingrediënt tot het inzetten ervan. In dit artikel duikt hij tevens in de zin en vooral de onzin van de vele theorieën…

KWO Cell, een ‘super ingrediënt’. Maar wat is het eigenlijk?

KWO Cell, een ‘super ingrediënt’. Maar wat is het eigenlijk?

Een wonderboilie bestaat niet, net zo min als een aas dat altijd vangt. Toch zijn er ingrediënten die volgens de aasmakers een hele grote meerwaarde hebben. Het product ‘Cell’ is er één van. Veel vissers zullen zich afvragen “wat het is?”, terwijl de harten van veel boilie producenten al sneller gaan kloppen bij het horen van de naam. Chris Gabriele is ook een groot fan van dit mysterieuze poeder en geeft tekst en uitleg bij de vraag: “wat is Cell?”

KWO – Wel of geen vismeel in ‘winter boilies’?

KWO – Wel of geen vismeel in ‘winter boilies’?

De winter is de lastigste tijd van het jaar om karper te vangen, dit omdat de voedselbehoefte van de karper minimaal is en de aasperiodes vaak erg kort zijn. Een veel gestelde vraag is dan ook; “wel of geen vismeel boilies gebruiken als de watertemperaturen dalen?” We vroegen het aan Chris Gabriele, lees hier zijn visie op dit ‘hot topic’!