Over CG BAITS

CG Baits is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in aas voor de selectieve visser. Een range die afgestemd is op zijn werking, inzet en attractiviteit.
Een exclusieve back to basics mentaliteit, geen poespas, maar kwaliteit van gebruikte ingrediënten en kwaliteit in vangsten.

Bij CG Baits vinden wij aas belangrijk, maar vooral hoe en wanneer je het aas inzet!  Ook hebben we ons verder toegelegd op gespecialiseerd aas voor betaalwateren en de wedstrijdvisserij. Bij CG Baits kunnen we je adviseren over welk aas je waar het beste in kunt zetten, maar bottom line is dat jij met vertrouwen aan de waterkant zit.

Producten

Bij CG Baits vinden wij aas belangrijk, maar vooral hoe en wanneer je het aas inzet!  Ook hebben we ons verder toegelegd op gespecialiseerd aas voor betaalwateren en de wedstrijdvisserij in de karpervisserij. Bij CG Baits kunnen we je adviseren over welk aas je waar het beste in kunt zetten, maar bottom line is dat jij met vertrouwen aan de waterkant zit en je karper vangt.

Onze producten moeten donker, droog en liefst koel bewaard worden om hun optimale werking te garanderen.

CG Baits staat voor kwalitatief hoogwaardig aas voor een redelijke prijs. Aas dat ontwikkeld is aan de hand van jarenlange feedback van ervaren karpervissers, witvissers en wedstrijdvisserij. We werken met deze feedback aan een constante verbetering van het aas. Vissers verschillen onderling veel in hun visserij en bevissen verschillende wateren. Dit geeft CG Baits een duidelijk beeld op welke wateren en bij welke visserij bepaalde boilies en additieven goed ingezet kunnen worden.

We maken geen gouden bollen die altijd vangen. Wel maken we aas met hoogwaardige ingrediënten, die in de door ons geboden samenstelling elkaar zoveel mogelijk zullen versterken. Die door het productieproces of gebruik niet hun werking zullen verliezen. Verder produceren we ons aas volgens eigen recept bij NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) gekeurde producenten. Dit geeft jou en ons de zekerheid dat we aan de benodigde kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Vangen is een combinatie van vele factoren. Wij proberen ons aas zo goed mogelijk aan te laten sluiten op die factoren en waar mogelijk een factor te beïnvloeden.

u
Waarom

Wanneer jij met plezier vist, wanneer jij hebt genoten van je vistrip, met vertrouwen aan het water hebt gezeten en een paar mooie vissen hebt gedrild, dan hebben wij ons doel bereikt. Of jouw doel nu de grootste vis was, die ene die je jaren eerder ook hebt gevangen of gewoon een herinnering aan een schitterende dril.
We nodigen je graag uit om ons assortiment eens te proberen en laten het aan jou over om zelf te oordelen.

Nog even kort de werkwijze en waar CG Baits voor staat:

  1. Goede wisselwerking tussen vissers en CG Baits op product gebied.
  2. CG Baits staat open voor feedback en waar mogelijk het verbeteren van de producten.
  3. Flexibel inzetbaar aas met groot resultaat vermogen.
  4. CG Baits weet welk aas of combinaties het beste onder welke omstandigheden werken, zodat het aas gericht ingezet kan worden.
  5. CG boilies zijn, mits donker en koel opgeslagen, 3 maanden buiten de vriezer houdbaar. Een perfecte oplossing voor buitenlandse trips of langere sessies.
  6. De boilies kunnen ingevroren worden zoals elke freezerbait om de houdbaarheid te verlengen.
  7. Last but not least een gunstige prijs. Niet alleen in prijs kwaliteit verhouding gemeten, want kwaliteit van het aas is een absolute must! Topkwaliteit tegen een zeer aangename prijs!
Chris en Gwen

Chris vist al op karper sinds hij een kleine jongen van 7 jaar was. In 1988 is hij begonnen met zijn eigen aas te ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat hij in 1989 door Premier Baits gevraagd werd om enkele grondstoffen te leveren. Hierna heeft hij onder andere als freelance ontwikkelaar de voorzet gegeven voor de aasrange van JRC.

In 1992 is hij voor zichzelf begonnen met Octopusbaits. Een groothandel in grondstoffen en ingrediënten voor zowel Nederland als daarbuiten en met op kleine schaal particuliere verkoop van zijn eigen merk boilies.

In 2007 kreeg Octopusbaits de nieuwe naam Watersense en begon zeer goed te lopen. Omdat hij toch hobbymatig bezig wilde zijn en blijven, heeft hij in 2011 Watersense verkocht. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus is hij samen met zijn vrouw gestart met CG Baits. Hij is betrokken geweest bij Team Frank Warwick.
Graag wil hij via CG Baits zijn kennis en ervaring blijven delen.

De laatste jaren heeft het aas van CG Baits zich ook bewezen in de wedstrijdvisserij. Zo heeft ons aas al 3 jaar op rij hoge ogen en zelf meermalen de 1e en 2e plek bereikt op de JRC Supercup in Frankrijk en onlangs is door ons teamlid Marc 3x op rij in Italië de eerste prijs behaald.

Chris Gabriële en Gwendola Piek